Tradsborgvej 77, 6731 Tjæreborg

100% idyllisk ejendom - 100% velholdt - 100% prisvenlig

Nu udbydes en rigtig velholdt og idyllisk ejendom til en attraktiv pris.

Ejendommen er fredfyldt beliggende i en smuk atmosfære omkranset af træer og marker, men samtidig kun med en kort afstand til Tjæreborg, ca. 2,5 km.

Sælger har boet i ejendommen i 33 år og har passet ejendommen gennem hele ejertiden. Af forbedringer kan bl.a. nævnes at ejendommen i alle indvendige rum er nymalet i 2018, Stokerfyr fra 2015, combi varmtvandsbeholder fra 2012, brændeovn fra 2008, badeværelse fra 2005 samt helt nyt nedsivningsanlæg fra 2007 - alle installationer fremstår derfor i en rigtig god stand.

Boligen indeholder i stueplan: Entré. Lækkert badeværelse med stor bruseniche, lyst inventar, væghængt toilet samt gulvvarme. Stue på 40 kvm. med trægulv med gulvvarme og brændeovn. Pænt og velholdt køkken-alrum med spiseplads. Værelse. Godt indrettet bryggers. Ældre badeværelse. Værelse med direkte adgang fra badeværelse.

1. sal indeholder: Kæmpe stort værelse som idag rummer både kontor, stue og gæsteværelse. Toilet. 2 gode værelser.

Det udvendige miljø fremstår helt i top. Her er en skøn terrasse både foran og bagved ejendommen samt en helt lukket have, anlagt med græs og omkranset af flotte store træer.

Her er ligeledes en god stor garage med elport og tilhørende isoleret udhus med varme, der kan bruges som værksted eller "bar".

Så er drømmen at bo tæt ved Tjæreborg, Esbjerg eller Bramming, men samtidig bo helt for dig selv - så er det bestemt et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.