Sælg din bolig ved BoligEsbjerg

Hos BoligEsbjerg har vi et indgående kendskab til lokale boligforhold.
Hos BoligEsbjerg kan Du få en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom, og hos os er det "Solgt eller Gratis". Vi har et fast lavt salær, som prismæssigt er et af de mest attraktive i Esbjerg og omegn. Derfor har vi ikke nogen problemer med at reklamere med prisen. På vores hjemmeside kan alle se hvad prisen er på mægler- og markedsføringssalæret som er vores ydelser.
Selvom mægler- og markedsføringssalæret oftest er lavere end de fleste af vores konkurrenter, kan vi stadig tilbyde sælgerne alle de ydelser og faktorer der er afgørende for et succesfuldt salgsforløb.
Vores berøringsflade for at formidle netop din bolig videre til kunder vi kommer i kontakt med er meget stor.
·      Vi har mange noterede interesserede købere i vores køberkartotek
·      Annoncering på egen hjemmeside, facebook og instagram
·      Annoncering af alle boliger på www.boligsiden.dk
·      Annoncering af alle boliger på www.boliga.dk
·      Professionelle fotografer
·      Stort lokalkendskab
·      Stort netværk
Markedet og måden boliger præsenteres på har ændret sig væsentligt i de seneste 8 - 10 år.
Køberne opnår i dag deres kendskab til boligerne i avisen eller via internettet igennem www.boligsiden.dk og www.boliga.dk. Faktisk viser undersøgelser at størstedelen af alle ejendomsvisninger via internettet går igennem enten www.boligsiden.dk eller www.boliga.dk. Det er derfor ikke længere en afgørende faktor, at man bruger store omkostninger på at være med i en kæde, da boligkøberne ofte søger boligerne via www.boligsiden.dk og www.boliga.dk og ikke direkte på de store kæders hjemmesider.
Vi har derfor også valgt en strategi der er tilpasset nutidens marked og ikke markedet som det så ud for 10 år siden. De store omkostninger til dyre kædeaftaler er fravalgt således at vi kan tilbyde kunderne en yderst attraktiv og konkurrence dygtig pris. 
Klage:
Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70 25 36 66, www.ejendomsmaeglernaevnet.dk

Få en gratis og uforpligtende vurdering

BoligEsbjerg kommer gerne forbi, og kigger på din bolig.

Hvornår passer det dig?

december 2021

MTOTFLS
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031