Søndre Skadsvej 18, 6705 Esbjerg Ø

Spændende villa i 2 plan på 191 m2 bolig.

Beliggende i den populære "landsby" Skads/Andrup tilbydes spændende villa i rigtig god stand og med nyere tag. Skads/Andrup er et populært område, tæt ved lufthavnen og motorvejen, og med egen skole og institution - et blomstrende foreningsliv hvor man kommer hinanden ved - senest et stort projekt hvor man i samarbejde med Esbjerg kommune opfører et helt nyt "aktivitetscenter/moderne forsamlingshus"

Der er kort afstand til Esbjerg og et veludbygget stisystem hvor man på kort til kan nå Esbjerg, såvel i bil som på cykel.

Huset er beliggende i velopvokset lukket have med gode terrasseforhold med læ ogsolmulighed og gode muligheder for udnyttelse af haven til børne aktiviteter med legeredskaber. m.v. Desuden tilhørende garage og redskabsrum.

Huset indeholder i stueplan: Entre med garderobeplads og trappe til 1. sal, bryggers med faste skabe og inst. for vaskemaskine og tørretumbler. Entre og bryggers med ens klinkegulv med gulvvarme. Værelse samt badeværelse med bruseniche samt klinkegulv med varme.Køkken i åben forbindelse med alrum med spiseplads og herfra adgang til stor hyggelig stue med brændeovn, klinkegulv med gulvvarme og loft til kip samt et dejligt lysindfald fra de store vindues partier fra gulv til loft og udgang til terrassen og den lukkede have.
1. sal indeholder: Lækkert badeværelse med hjørne badekar alt udført i lækre lyse materialer. Børneværelse. Stort rummeligt soveværelse der evt. kan dele til 2 værelser. 1. sal med trægulv og bad med linium.


Huset fremtræder overalt pæn og velholdt, med lyse materialer og farver og gode lysindfald som giver en rigtig god atmosfære specielt i det store køkken/alrum og den åbne stue med klinkegulv med gulvvarme og loft til kip - desuden tilhørende brændeovn til de kolde vinteraftener.

Tag med på en spændende boligoplevelse kontakt Jan Christensen tlf. 21441099

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.