Hygumvej 56, 6715 Esbjerg N

Hyggeligt på landet med kæmpe køkken/alrum, synlige spær m.m.

Har du ønske om at bo på landet, og gerne vil kunne sætte dit eget præg på dit hus og stadigvæk bo billigt - er HER muligheden - her får du 262 kvm. bolig på 3.000 kvm. charmerende grund.

Ejendommen er til dig som drømmer om at udfolde dig i en stor ejendom på landet, her får du nemlig en charmerende ejendom med luft omkring dig samt god plads til familien. Her er et utal af muligheder såvel udvendig som indvendig så her er en fremvisning helt sikkert nødvendigt for at kunne danne dig det fulde overblik.

Boligen indeholder, stuehuset: Entre/bryggers med klinkegulv og plads til vaskeri. Badeværelse med stor bruseniche, gulvvarme og adgang til mindre walk-in. Dejligt køkken-alrum med lyse elementer, klinkegulv med varme i køkkenafdelingen og fritlagte spær. Stor stue med klinkegulv, vandskurede vægge, mulighed for etablering af brændeovn og udgang til have. Stort værelse - der med fordel kan laves til 2. Soveværelse med skabe og adgang til eget badeværelse med badekar og gulvvarme.
Oprindelig stald (er inddraget og godkendt til beboelse): Egen indgang. 2 værelser. Stort værelse. Fordelingsgang/multirum med udgang til haven og adgang til stuehuset.

Ejendommen er i fornuftigt vedligeholdelsesstand og rummer mange muligheder, men køber må påregne udgifter til almindelig vedligehold og diverse udbedringer.

Til ejendommen hører gode udebygninger, bl.a. garage med hejseport, højt til loftet og grav, der med en smule renovering kan blive et rigtigt godt værksted til dig, der gerne vil rode med biler, motorcykler mm.

Det er til ejendommen muligt, at leje/købe et større jordareal omkring ejendommen såfremt man måtte ønske dette.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.