Poppelvænget 8, 6731 Tjæreborg

Super flot og gennemrenoveret villa i Tjæreborg

Skøn renoveret villa i Tjæreborg. Beliggende på lukket og meget børnevenligt vænge, og på skøn solvendt kuperet grund.

Villaen har fra 2007 og frem til 2010 fået renoveret alt fra VVS, næsten alt El, tag, vinduer, køkken, badeværelse, bryggers, etablering af centralstøvsuger, efterisolering, nyt tag på garage, samt en fuldstændig omlægning af haven og meget meget mere. Renoveringen er foregået i en utrolig flot og stilren stil og med en meget fin rød tråd.

Boligen indeholder:

Dejligt rummeligt bryggers fra 2007 med hvide elementer, samt gulvklinker med varme. Skønt køkken/alrum med hvide køkkenelementer fra 2007 fra Invita, samt gulvvarme. Fra køkken/alrum er der åben forbindelse til dejlig lys stue med trægulv og gulvvarme, samt udgang til super skøn forhøjet træterrasse.
2 flotte badeværelser fra 2008/2009, begge i lyse klinker og med gulvvarme. 2 gode børneværelser med trægulv. Stort soveværelse med walk in closet med rigtig god plads. Der er således også mulighed for at have en kontorplads i soveværelset. Rummelig fordelingsgang hvor der også er fin mulighed for evt. kontorplads.

Tilhørende super fin og isoleret garage, samt den skønneste solvendte have med rigtig fin forhøjet træterrasse hvorfra sommerdagene og grillaftnerne kan nydes i fulde drag.

Denne villa skal simpelthen ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.