Fiskenes Kvarter 35, Sønderris, 6710 Esbjerg V

i Sønderris med attraktiv beliggenhed

I Sønderris med attraktiv beliggenhed på lukket torv, ligger denne flot moderniseret andelsbolig i to plan. Boligen er igennem de sidste år blevet gennem moderniseret, så den stårmeget velholdt og indflytningsklar.

Sønderris er populær for sine gode stisystemer, skole, foreningsliv og ikke mindst egne indkøbsmuligheder. Andelsboligen ligger med have ud til et grønt område/legeplads, så der er mulighed for at nyde udelivet.

Indeholder: Entre med trappe til første sal. Super flot Tvis køkken fra 2008 som ligger i åbent forbindelse med stuen. Rummelig stue med udgang til terrassen/haven. 1. sal: Repos, lyst badeværelse fra 2006 ligeledes fra Tvis med bruseniche, håndklædetørre og plads til vaskemaskine. Soveværelse med indbygningsskabe, værelse med skabsvæg. Fra repos er der trappe til hems/loftrum, som i dag bruges som "herre" værelse.

Næsten alle vinduer er skiftet og taget mod gården er skiftet i 2012, hvor tagfladen mod haven er skiftet i 2002. Der er desuden medfølgende isoleret skur.

En meget flot og veludnyttet andelsbolig med en dejlig terrasse, hvor man kan nyde sommeren. En andelsbolig der skal opleves og som har en rigtig fornuftig husleje.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.