Parkvej 72, 6710 Esbjerg V

Beliggende roligt på lukket stikvej til Parkvej i det attraktive Fovrfeld

Beliggende i det fantastiske børnevenlige Fovrfeld på lukket stille og rolig stikvej til Parkvej. Herfra er indkøb, skole, børnehave, Vognsbøl parken, samt stranden indenfor gåafstand. Endvidere er der gåafstand til dejlige grønne arealer samt den populære "Dyrehave".

I denne lomme til Parkvej ligger der ganske få huse, hvor man roligt kan sende børnene ud til boldspil og leg. Der er for enden af vejen et skønt fællesareal med fælles legeplads med gynger rutchebane og fodboldmål.

Denne bolig fremstår rigtig flot vedligeholdt samt løbende renoveret med bl.a. udskiftning af samtlige vinduer og døre, modernisering af køkken, gulve, lofter osv.

Indeholder følgende:
Lys entre med klinkegulv. Badeværelse med bruseniche. Dejlig og rummelig stue (der ligger flot trægulv under tæpperne. Tæppet medfølger ikke), fra stuen er der udgang til solvendt overdækket terrasse samt haven. Stort køkken med pæne lyse elementer og god spiseplads. Bryggers med installation til vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode børneværelser med skabe. Soveværelse med skabe, samt adgang til eget forældrebadeværelse med lyse klinker samt bruseniche.

Tilhørende rummelig muret carport med tilhørende rigtig godt redskabsrum.

Helt ugeneret have som ligger rigtig for solen. Her kan sommerdagene og aftenerne nydes i fulde drag.

Huset er endvidere opført med høj taghældning,hvilket kunne åbne op for en evt. udnyttelse af 1. sal og derved skabe mange flere m2. (Spærene i ½ delen af loftsrummet er udført med hanebåndskonstruktion, som gør at ½ delen af det uudnyttede loftsrum er MEGET nem at inddrage i boligen. Denne del ligger lige under stuen, således at man ville kunne etablere en trappe i stuen til 1. salen)

Bestil en uforpligtende fremvisning af denne bolig i Fovrfeld.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.