Grønvangsvej 3, 6700 Esbjerg

Arkitekttegnet villa beliggende på Grønvangsvej med huset tilbagetrukket fra vejen.

De nuværende sælgere har fået huset opført i 1999 i samarbejde med en århus-arkitekt. I dag står et fantastisk hus, i absolut kvalitetsmaterialer, hvor der er kælet for detaljerne. Boligen rummer hele 218 etagemeter, 60 m2 isoleret garage med klinkegulv (opført i 2010) samt terrasser og have på begge sider af huset, således både morgen- og aftensolen kan nydes. Der er gulvvarme i hele huset, alle vinduer og døre er i maghoni, alle rum er med loft til kip og trægulve (undtaget badeværelse, bryggers, entré). Her er ligeledes IHC net.

Boligen er indrettet som følger:
Lys hall med klinkegulv, loft til kip og et skønt lysindfald. Utroligt flot køkken med kogeø, lyse trægulve og dejligt lysindfald fra ovenlys vinduer. Køkkenet ligger i åben forbindelse til spisestuen, som igen åbner sig op til stor nedsænket opholdsstue. Flot badeværelse med klinkegulv, bruseniche, væghængt toilet samt mulighed for at opsætte spa/badekar. Meget stort soveværelse med skabsvæg og udgang til østvendt have/terrasse. Trappe op til repos, dette kan bruges som kontorplads og giver videre adgang til stort værelse (kan opdeles i 2 mindre værelser). Nedgang til kælder som indeholder badeværelse med brus, bryggers, pulterum, teknikrum, viktualierum samt rummeligt disponibelt rum.

En helt igennem fantastisk bolig som hverken billeder eller tekst kan beskrive tilstrækkeligt - den skal simpelthen opleves!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.