Granlunden 58, 6705 Esbjerg Ø

Veludnyttet familievilla

Ejendommen er beliggende så man har gode forhold for børnefamilien. Der er rig mulighed for leg og hygge i haven eller på fællesaealet der ligger i midten af vænget.

Endvidere er der ca. 6 km til Esbjergs centrum, gågaden, svømmestadion Danmark og Blue Water Arena samt godt 3 km til indkøbscentrene i Esbjerg Nord. Endelig er der i nærområdet flere grønne områder og søer at udforske.

Indeholder: Entre, mellemgang med gæstetoilet, stor rummelig stue med udgang til haven/terrassen. Køkken med spiseplads, hvor der også er mulighed for at åbne op ind til stuen, hvis man ønsker køkken/alrum. Fra køkkenet er der udgang til bryggers. To regulære værelser med faste skabe, kontor/værelse ligeledes med skabe, stort soveværelse med skabsvæg samt badeværelse med gulvvarme, badekar og bruseniche.

Solvendt have med god terrasse, hvor man kan nyde eftermiddagssolen. Haven er delt i to, den ene er blevet til en frugthave med æbletræer og blommetræer.

En ejendom med mange muligheder. Du kan flytte ind i den som den står, men du kan også sætte dit eget præg, hvis du ønsker dette.

Skal ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.