Hans Egedes Vej 38, 6715 Esbjerg N

Sjældent gedigen ejendom udbydes nu

Ejendommen er med sine mange kvadratmetre en utrolig rummelig og veludnyttet ejendom. Fordelingen gør den attraktiv for mange familier.

Husets kælder er en meget brugbar og absolut anvendelig kælder. Trappens placering ned til kælderen gør, at man stadig bevarer den gode kontakt til resten af huset.

Indeholder: Entre, pænt gæstetoilet med gulvvarme, pejsestue med dejligt lysindfald fra det store vinduesparti mod haven og egetræslofter. Fra stuen er der direkte adgang til køkken/alrum. 2 gode værelser ligger lige ved alrummet, stort lækkert badeværelse med brus og kar, stort soveværelse med skabsvæg og udgang til haven samt rummeligt walk-in. Fra køkkent er der adgang til bryggers med kølefrys, værelse som i dag bliver brugt som stort viktualierum, kan også anvendes til kontor. De fleste vinduer i huset er skiftet til træ/alu vinduer.

Kælder: Stort disponibelt rum med mange skabe og godt lysindfald, badeværelse med bruseniche, vaskerum med udgang til haven, gildesal eller disponibelt rum, enormt stort og absolut luksus for evt. teenager.

Haven er utrolig velanlagt og man har en stor dejlig ugenert terrasse, hvor man kan nyde solen hele dagen. Der er endvidere carport med redskabsrum for enden.

Alt i alt en fantastisk villa med muligheder og ingen spildplads. Ejerne har vedligeholdt og passet ejendommen utroligt flot, så her får man en rigtig solid og god gedigen ejendom af kvalitet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.