Gl. Darumvej 10, St. Darum, 6740 Bramming

FLOT istandsat ejendom, med en super god garage/værksted på ca. 70 m2.

Beliggende ved Vadehavet i naturskønne områder i marsklandet mellem Esbjerg og Ribe finder man denne flotte og hyggelige istandsatte villa.

Huset er renoveret i flotte materialer der er tilpasset husets alder og byggestil. Huset fremstår med flot glaseret tegltag, vandskurede og hvidmalede vægge. Her er centralstøvsuger og allergi venlig genvexanlæg. Alt el, vand og kloak er ligeledes af nyere dato. Huset er ligeledes hulmursisoleret og der er indlagt fibernet fra SydEnergi ind til ejendommen.

Boligen indeholder følgende:
Stor og rummelig entre/bryggers med flot trappe til 1. sal samt gulvvarme. Pænt badeværelse med bruseniche. Stort og flot køkken/alrum med pæne tilpassede elementer, god spiseplads samt gulvvarme. Fra alrummet er der åben forbindelse til skøn lys stue med trægulv, gulvvarme, samt udgang til dejlig have og terrasse. I stuen er der et "afsnit" som udgør en meget fin arbejdsplads/kontor.

1. sal:
Fin repos (som også kunne udgøre en fin kontorplads). 2 super hyggelige børneværelser, med fritlagte bjælker, loft til kip samt rigtig fint garderoberum. Soveværelse med skydelågsskabe. Flot badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vægophængt toilet. Der er trægulv på alle værelser på 1. sal.

Tilhørende skøn stor grund med masse af frugttræer.

Endvidere er der opført en super fin garage/værksted på over 70 m2 fra 2005, som enhver handymand vil elske.

LIDT OM ST. DARUM:
St. Darum er en rigtig hyggelig og aktiv lille landsby, her er cykelsti til skole, en aktiv idrætsforening samt et fint kultur- og fritidscenter.

St. Darum er perfekt for familien der ønsker at være i et godt og aktivt lokalsamfund med tilhørende skole, men samtidig ønsker at være tæt på både Esbjerg, Bramming eller Ribe.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.