Februarvej 10, Andrup, 6705 Esbjerg Ø

Skøn villa i Andrup i et plan med seperat forældre-/børneafdeling

Dejlig villa i 1 plan, beliggende i det børnevenlige Andrup, der er en mindre bydel af Esbjerg (2 km fra E45, 6 km fra centrum/torvet). Boligen er særdeles velegnet til børnefamilien.

Fra huset er der stisystem til skole, idrætsanlæg og multibane, samt rigtig gode indkøbsmuligheder ved lokal købmand. Til huset er der tilhørende dejlig lukket have, samt 100 m2 aflukket gårdområde, der er velegnet til boldspil og leg.

Boligen indeholder:
Bryggers/entre med direkte adgang til muret garage. 3 gode børneværelser med trægulv og skabe med skydelåger. Badeværelse fra 2009 med gulvvarme, brus og kar. Mindre badeværelse fra 2001 med brus. Stort og lyst køkken/alrum med flotte glasdøre til stor vinkelstue med skibsplankegulv og pudsede vægge. Fra stuen er der adgang til soveværelse med skibsplankegulv og indbygningsskabe, samt udgang til ugeneret have og terrasseareal der er anlagt i 2009.

I forlængelse af den murede garage er der i 2009 opført et stort cykelskur/redskabsrum.

Denne bolig er med sine gode udnyttede m2 perfekt til børnefamilien der gerne vil have god plads, samt have en seperat forældre-/børneafdeling.

Bestil en uforpligtende fremvisning af denne bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.