Rønnevej 28, 6710 Esbjerg V

Storvilla med fantastisk beliggenhed i Fourfeldt

Fantastisk beliggenhed kun ca. 200 meter til Fourfeldtskolen.
Beliggende i det meget attraktive Fourfeld, udbydes nu denne gedigne fuldmurede villa. Villaen er på hele 213 etagemeter, fordelt med 163 kvm. i stueplan samt 50 kvm. kælder.

Fovrfeld er særligt kendt for sin gode skole/børnehave, at ligge tæt på bl.a. Vognsbølparken, Nørreskoven samt vandet. Man bor ligeledes stadig tæt på midtbyen og i gåafstand til Blue Water Arena, Svømmestadion og biografen.

Boligen indeholder:
Entré. Vinkelstue med brændeovn og udgang til vestvendt terrasse. Stort soveværelse med tilhørende walk-in. Oprindeligt køkken med spiseplads. Badeværelse med gulvvarme, badekar, hvid sanitet og skabsarrangement, samt store faste skabe. 3 værelser alle med faste skabe. Gæstetoilet med hvid sanitet og hvide klinker. Kælderen er indrettet med 3 gode disponible rum, som er indrettet som stort vaskerum samt værksted.

Ejendommen er placeret på en grund på 788 kvm., således at man har en vestvendt terrasse, derudover fremstår haven i dag, med en stor køkkenhave, græs og en flisebelagt indkørsel. Udvendig fremstår ejendommen med facader i røde mursten samt bølgeeternittag. Derudover er der på grunden placeret et udhus (PUK), som oprindeligt var opført som et kolonihavehus. Havehuset benyttes i dag til opbevaring af haveredskaber mv.

Denne ejendom er en fantastisk mulighed, for mange forskellige familier - så bestil en uforpligtende fremvisning af denne solide villa med en super beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.