Grønlandsparken 144B, 6715 Esbjerg N

Meget flot andelsbolig i sund og veldrevet forening

Velbeliggende i Grønlandsparken med kort afstand til Esbjergs indkøbs mekka i Gjesing, tæt på skole og institutioner, gode stisystemer, legeplads og grønne arealer.

Boligen har igennem de seneste 10 år gennemgået en totalrenovering og fremstår idag fuldstændig indflytningsklar og meget flot. Alle indvendige døre er skiftet i 2008, vinduer er skiftet til træ/alu i 07-08 og facader blev beklædt med iverplank i 2014.

Boligen indeholder:
Præsentabel entré med plads til overtøjet samt skab til installationer. Flot gæstetoilet (2011) med gulvvarme samt tørretumbler og vaskemaskine. Flot Kvik køkken (2006) med spiseplads og i åben forbindelse til stuen, hvor der både er plads til spisebordet samt sofa arrangement. Fra stuen er der ligeledes udgang til terrasse og have.

1.salen indeholder flot rummeligt badeværelse (2007), 2 børneværelser - heraf 1 med skydelågsskab, samt soveværelse med walk-in closet. Hele 1.salen har fået nye Pergo gulve i 2012 og i samme ombæring blev walk-in closet lavet.

Herudover tilhører der carport med tilstødende redskabsrum. Haveskur med god plads til div. haveredskaber mv. Utrolig velanlagt terrasse med masser af eftermiddags- og aftensol. Flot og velholdt have med havebassin.

En indflytningsklar bolig som er utrolig veludnyttet - her er minimalt spildplads!

SKAL SES

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.