Ivigtutvej 31, 6715 Esbjerg N

Beliggende i det populære og børnevenlige Gjesing Nord.

Beliggende på stille villavej i det børnevenlige og populære Gjesing N. Her har man kun 10 minutters gang til Bilka, skole samt 5 minutters gang til Storcentret. Fra ejenodmmen er der ligeledes gåafstand til grønne områder.

Ejendommen er velindrettet og er ideel for mange, og her er der mulighed for at flytte ind og bo som den er, eller man kan sætte sit eget præg på den som man ønsker.

Boligen indeholder:
Stort bryggers med god opbevaringsplads samt plads til vaskemaskine/tørretumbler i arbejdshøjde. Badeværelse (fra ca. 2005) med pæne klinker, bruseniche og gulvvarme. Velholdt gæstetoilet med vask samt toilet fra 2014. Stort soveværelse (tidligere 2 værelser som kan opdeles igen) med gulvtæppe. Godt værelse med skabsvæg (oprindeligt soveværelse). Lyst køkken med god spise- og arbejdesplads og elementer fra Invita. Er man til køkken/alrum, har man her mulighed for at åbne op ind til stuen. Rummelig vinkelstue med udgang til god velholdt udestue.

Tilhørende carport samt skur til opbevaring af haveredskaber mv. Dejlig lukket og overkommelig baghave samt meget præsentabel forhave.

En rigtig gedigen ejendom som skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.