Fyrparken 552, 6710 Esbjerg V

Sjælden mulighed i Bofællesskabet "Fladengrund"

Nu er her en af de sjældne muligheder for at erhverve sig et af de dejlige huse, som er beliggende i Bofællesskabet "Fladengrund" i Sædding.

Man har her eneret og ejer sit eget hus med dertilhørende have, ialt et grundstykke på 261 m2.

Udover dette bliver man medejer af et dejligt fællesskab, hvor der er tilhørende dejlige udenomsarealer, gode parkeringsforhold, samt et skønt fælleshus. I fælleshuset er der dejligt køkken, god spisesal, badeværelse, fælles vaskerum og fælles gæsteværelser som kan lånes ud til evt. gæster.

I kælderen er der motionsrum, solrum, sauna, hobbyværksted.

Der er her et super dejligt socialt liv, hvor der er fælles arbejdsprojekter. Hyggelig fællesspisning 2 gange om ugen (hvilket er frivilligt om ønsker at deltage i). Bofællesskabet har sin egen hjemmeside, som der opfordres til at kigge på, således man kan få et indblik i livet på Fladengrund: www.fladengrund.dk

Boligen indeholder:
Entré med klinkegulv. Rummeligt børneværelse med trægulv. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejligt lyst køkken/alrum med godt lysindfald, brændeovn samt plankegulve. Køkkenet er delvist moderniseret med lyst inventar fra IKEA. MEGET stort børneværelse med plankegulv. Hyggelig opholdsstue med plankegulve. Soveværelse m. plankegulv. Bryggers med plads til installation af vaskemaskine/opvaskemaskine.

Boligen har fået skiftet de fleste af vinduerne til træ/alu vinduer.

Tilhørende dejlig lukket gårdhave/gårdmiljø med eftermiddagssol.

Der er brugsret til garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.