Skjoldsgade 33, 6700 Esbjerg

Indflytningsklar Byhus

Med absolut attraktiv beliggenhed i centrum af Esbjerg, ligger dette skønne byhus med dejlig solvendt have og terrasse med udekøkken.

Ejendommen er optimal udnyttet på alle kvadratmetre og har en god brugbar kælder. Skjoldsgade ud fra ejendommen er udstyret med fartdæmpende anlæg som begrænser gennemkørslen. Taget er skiftet i 2012 til tegltag, hvor man også har fået lavet zinkinddækning.

Boligen indeholder:
Bryggers/entre med klinker og gulvvarme og nedgang til kælder. Lækkert badeværelse med gulvvarme og sanitet fra Alesi. Lyst køkken med direkte adgang til spisestuen med pergogulv med nyere plankegulv under. Fra spisestuen er der fransk dør til lys opholdsstue med trappe til 1. salen.

1. sal. Repos, garderobeskab/walk-in. Stort værelse med pergogulv og nyere plankeguld under. Rummeligt soveværelse med adgang til badeværelse med bruseniche og håndklædetørre.

Kælder: 2 gode disp. rum med lysindfald fra vinduerne, her er der lavet ventilation og varme og der er sat gipslofter op. Vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler. Viktualierum. Brugbar værksted/teknikrum.

Der er en skøn have med plads og mulighed for leg og hygge med frugttræer og en dejlig træterrasse hvor der er installeret udekøkken. Desuden er der haveskur med god plads til diverse ting og opbevaring.

En ejendom der bestemt er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.