Sjelborgdalen 104, 6710 Esbjerg V

Vil du have ro i sindet når du tager i dit eget sommerhus?

Vil du have ro i sindet når du tager i dit eget sommerhus? Hvis JA, er der her en oplagt mulighed, og til en særdeles fordelagtig pris.

Se video af bolig og området ved at klikke her

Du kan nu erhverve et hyggeligt sommerhus i det utroligt naturskønne sommerhusområde "Sjelborgdalen". Sommerhusområdet er beliggende så den har en fantastisk udsigt til havet, indsejlingen og Skallingen, og med kun ca. 1000 meter til den flotte strandpromenade og Hjerting By, med både indkøb, café og isbar. Der er endvidere kort afstand til det fantastiske naturområde Marbæk plantage samt golfbaner og ridecenter.

Sommerhuset er beliggende i 2. række, så boligerne i 1. række tager den første vind fra stranden, ligesom den smukke Marbæk-sti også ligger mellem strand og første husrække. Du får derfor mere læ og ro ved at erhverve et sommerhus i 2. række.

Sommerhuset indeholder:
Åbent køkken med spiseplads i sammenhæng med stue. Med direkte adgang fra køkkenet, er der mulighed for 4 sovepladser i form af såkaldt sovealkove. Der er i indretningen af huset tænkt over at den smukke udsigt skulle være i fokus og bevares, udsigten kan derfor nydes såvel fra spiseplads som fra køkken og sofaplads. Mindre gang indtil badeværelse med brus og toilet. Rundt om sommerhuset er der flisebelægning samt 2 terrasser, 1 terrasse ud mod vejen med udsigt over vandet, samt en ugenert terrasse ud mod marken, hvor udsigten over vandet ligeledes er bevaret. Endvidere er der foran sommerhuset god mulighed for parkering af bilen på egen grund.

Sommerhuset opvarmes med el og har som suplerende varme installeret en varmepumpe. Der er ydermere etableret offentlig kloak til sommerhuset. Sommerhuset er pænt vedligeholdt og opført i træ og med tagpap. Endvidere er der til sommerhuset et mindre udhus, ligeledes opført i samme trætype og i samme stil.

Området har en charme som svært kan beskrives med ord, ring derfor og book en fremvisning af sommerhuset, så det hele kan beskrives med flere superlativer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.