Lodsvænget 14, 6710 Esbjerg V

Veludnyttet villa i Hjerting

I Hjerting på børnevenligt lukket vænge ligger denne indbydende og veludnyttede ejendom med en helt lukket og ugenert solvendt have.

Fra ejendommen er der rigtig gode forbindelser rundt i Hjerting via stisystemet til bl.a. skole, institution og indkøb samt kort afstand til grønne områder og sportsfaciliteter og i gå- og cykelafstand til vandet. På det lukkede vænge, kan børnene ligeledes trygt lege uden at skulle passe på trafik.

Boligen indeholder:
Entre. Pænt lyst gæstetoilet. Værelse med skabsvæg. Stor lys vinkelstue med godt lysindfald samt direkte udgang til haven. Skønt køkken/alrum med Svane elementer og gulvvarme. Bryggers med masser af skabsplads, bord med vask, installation til vaskemaskine og tørretumbler samt plads til skabsfryser. Soveværelse med skabsvæg. 3 gode værelser alle med faste skabe. Lyst badeværelse med bruseniche, håndklædetørre, badekar, gulvvarme, flot terazzobordplade med dobbelt vask og tidsløse elementer. I mange af husets rum er der endvidere flotte solide egetræsgulve.

Til ejendommen hører et isoleret værksted opdelt i to rum og indvendigt beklædt med træ overalt - her er også mulighed for at skabe et miljø til den unge teenager eller til familiens hobbyer. Ved ejendommens indgang er der desuden carport, så du går tørskoet ind med indkøb samt et redskabsskur i forlængelse heraf. På ejendommens tag er der lagt solceller, hvilket giver et tilskud til ejendommens elregning.

Haven er fuldstændig lukket, så her kan man ugenert opholde sig til solen går ned og den sidste varme forsvinder. Her får man en ejendom med plads til den store familie, eller til dem der bare ønsker meget plads på en særdeles god beliggenhed.

Bestil en uforpligtende fremvisning af denne gode gedigne villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.