Borgervænget 6, 6710 Esbjerg V

Bor tæt ved vandet!

Skønt beliggende i attraktive Sædding udbydes nu dette indflytningsklare hus med et etageareal på 169 m2.

Ejendommen fremstår indflytningsklar og er løbende renoveret og vedligeholdt. Samtlige vinduer er blevet skiftet - senest i kælderen i 2012. Rundt om kælderen er der lagt dræn samt isoleret udvendigt, hvilket gør kælderen særdeles anvendelig.

Boligen indeholder:
Præsentabel entré med trappe til 1.sal samt kælder. Pænt køkken der er åbnet op til stor stue med plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der ligeledes udgang til skøn overdækket terrasse (ej. registreret), hvor eftermiddagen og aftenen kan nydes - også på mindre gode vejrdage.

1.sal: 2 gode værelser med gulvtæppe samt badeværelse med både bruseniche- og badekar. Fra det vestvendte værelse er havkig og her kunne man etablere altan for rigtig at kunne nyde den skønne udsigt.

Kælder: 2 RIGTIG gode disp. rum, badeværelse med brus. Bryggers/vaskerum med gulvvarme. Der er direkte adgang til kælderen udefra, hvilket gør kælderen oplagt til teenageren.

Tilhørende STOR garage på 43 m2 med ovenlys vinduer. Her er god plads til manden med den pladskrævende hobby eller hjemme-mekanikeren som elsker at sysle med biler, motorcykler mv. Ligeledes dobbelt carport bagved huset (ikke registreret) med plads til 2 biler.

Flisebelagt indkørsel og terrasse og haven er simpelt anlagt, så den ikke kræver megen tid at holde. Bagerst i haven findes udhus (ej. registreret) som kan bruges til legehus, herre-stue eller til opbevaring - mulighederne er mange!

Book en fremvisning idag!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.