Gefions Alle 5, 6705 Esbjerg Ø

Gennemrenoveret ejendom

Har man brug for en moderniseret og gennemrenoveret ejendom med cykelafstand til centrum, Rybners/gymnasiet og med dejlig børnevenlig have, er dette måske huset for jer.

Ejendommen er beliggende på Gefions Alle med kort afstand til Boldesager skole og mange indkøbsmuligheder og har en super god og brugbar kælder.

Boligen indeholder:
Entre. Værelse med parketgulv. Pænt badeværelse med Kvik elementer. Super lækkert køkken/alrum med Kvik elementer, massiv bordplade, alt i hårde hvidevarer, loft til kip og i åbent forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til solvendt træterrasse.

Kælder:
Flot stort badeværelse ligeledes med Kvik elementer. Disp. rum med parketgulv. Stort disp. rum ligeledes med trægulv. Vaskerum med tørretumbler og vaskemaskine. Disp. rum med parketgulv.

Hele huset fremstår meget lyst og indflytningsklar med gipslofter og gulvvarme over det hele. Der er skiftet vinduer i hele ejendommen og der er garage fra 2009 med glaseret tegltag. Huset er omfuget i 2008/09. Der er endvidere IHC system i huset. Taget er fra 2001.

Der er tilhørende lukket solvendt have med udhus og stor træterrasse. Solcelleanlæg på 6 kWh. Stor garage på 49 kvm, godt isoleret og med nyere kloak.

En ejendom der absolut er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.