Grønlandsparken 164B, 6715 Esbjerg N

Moderniseret andelsbolig i sund forening

Super andelsbolig i en meget solid andelsboligforening.

Andelsboligen er beliggende i Gjesing Nord, hvor man er i cykelafstand til Esbjergs indkøbsmekka og tæt på skole og institutioner. Ved andelen er der rigtig fine udenomsarealer med legeplads, stisystemer og grønne arealer.

Andelsboligforeningen er yderst velfungerende og der er bl.a. vedtaget en vedligeholdelsesplan for foreningen, så der spares op til de forskellige vedligeholdelsesomkostninger, i planen kan bl.a. nævnes at vinduer på 1. salen snart udskiftes.

Andelsboligen indeholder, stueplan:
Entré med skydelågsskabe. Moderne HTH køkken fra 2009, med masser af skabsplads. Skøn stue med vinduesparti mod haven, og god plads til sofaarrangement og spiseplads.

1. sal:
Repos. Flot badeværelse med lyst inventar, bruseniche og plads til vaskemaskine. Soveværelse med faste skabe. Værelse.

Foran andelsboligen er stort flisebelagt terrasseareal, hvor du kan holde øje med børn eller børnebørn som leger på den fælles legeplads. Fra andelsboligens stue er der direkte udgang til fuldstændig lukket sydvendt baghave, baghaven er udlagt i græs og lige til at gå til.

Til andelsboligen hører endvidere eget redskabsrum samt fælles parkeringspladser. Her er også mulighed for at leje carport til kr. 104 pr. måned, der er pt. ingen på venteliste hertil.

Her får du en andelsbolig, hvor der er foretage nogle super gode forbedringer, og boligen fremstår derfor indbydende og lige til at flytte ind i.
Så bestil en uforpligtende fremvisning, så du kan opleve stemningen i denne andelsbolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.