Kirsebærvænget 10, 6740 Bramming

Super ejendom med 6 værelser og en fantastisk beliggenhed

Fantastisk beliggenhed på lukket vænge med stisystem til Nordre skole, kort afstand til indkøbsmuligheder, god børnehave og lige ved siden af den populære Vestskov.

Her får du 189 kvm. stor villa med hele 6 værelser, du får 2 garager/værksted på samlet 47 kvm. med trælofter og el-port i den ene garage samt en yderst charmerende grill-hytte i bunden af en fuldstændig lukket have.

Villaen er løbende renoveret og der er mahognivinduer- og døre næsten overalt, lærketræ på gavlen mod gaden og vedligeholdelsesfri materialer på de andre gavle, et solidt tegltag, vedligeholdelsesfri zink inddækning og nyere zink tagrender.

Haven er opdelt på flere niveauer, her er et indrammet gårdmiljø samt en flot baghave med grill-hytte, frugttræer og en lille sø med guldfisk. Haven indbyder megen charme for dem der ønsker dette, og kan for andre anlægges på anden måde.

Boligen indeholder:
Entre med skiffergulv. Gæstetoilet med hvide klinker og sanitet. Fordelingsgang med klinker og spot. Designa badeværelse fra 2012 hvor alt træ er massiv mahogni - også loftet - her er gulvvarme, væghængt toilet, dobbelt vask samt en stor brusekabine. Soveværelse med skabsvæg. 2 gode værelser ligeledes med faste skabe. Køkken med gulvvarme og udgang til én af terrassearealerne og i åben forbindelse til spisestue/alrum hvor der er udgang til det lukkede gårdmiljø. Køkken og spisestue/alrum kan nemt lægges sammen, og derved etablere et stort åbent køkken-alrum, såfremt man ønsker dette. Stor stue med super godt lysindfald, en hyggelig pejs og ligeledes med direkte udgang til terrasse. Bryggers med masser af skabsplads og installation for vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse med bruseniche. 2 store værelser med faste skabe.

Har du brug for en yderst velholdt ejendom, hvor mange af de store renoveringer er taget, og hvor der er plads til hele familien, så er her en rigtig god ejendom som bestemt er et besøg værd.

Ring derfor og få en uforpligtende fremvisning af denne skønne villa, med en af Brammings bedste beliggenheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.