Fiskenes Kvarter 26, 6710 Esbjerg V

Totalrenoveret villa med en skøn belliggenhed

I Sønderris med attraktiv beliggenhed med gode stisystemer og foreningsliv samt tæt ved skole, indkøb og idrætsfaciliteter, ligger denne super skønne og indflytningsklare ejendom i to plan med fuldstændig ugenert sydvendt have.

Ejendommen er løbende renoveret med bl.a. køkken-alrum fra 2011, bryggers fra 2008, badeværelse fra ca. 2005, flisebelægning i haven fra ca. 2010 samt alu/zink tagrender fra 2014. Derudover er ejendommen fuldstændig vedligeholdt med bl.a. en super skøn 1. sal med stue og disp. loftsrum.

Boligen indeholder, stueplan:
Bryggers med flotte hvide elementer, sorte klinker og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Køkken-alrum med kogeø og moderne lyse elementer fra KVIK her er gulvvarme i sorte klinker, direkte udgang til haven og trappe til 1. sal. Entré med gulvvarme i klinker. Soveværelse med direkte udgang til haven. Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, granitbordplade samt klinker med gulvvarme. 2 værelser med faste skabe.

1. sal:
Kæmpe stue med trægulv og godt lysindfald. Disponibelt loftsrum, som pt. bruges til kontor mv. Her får man et rustikt rum, hvor der kan indrettes til flere forskellige behov og ønsker - et suplement til ejendommens boligareal.

Ejendommen har endvidere en carport med tilknyttet redskabsrum og en pavillion i forlængelse heraf (pavillion medfølger i købet). Forhaven er præsentabel med god parkeringsareal. Sydvendt baghave, der for ca. 5 år siden blev reetableret med flot flisebelægning og fremstår utrolig moderne og hyggelig.

Som ejer af denne bolig, betaler man til en grundejerforening. Grundejerforeningen har en flot legeplads samt gæsteparkeringer for enden af vejen, hvis ens egen indkørsel ikke slår til.

Lyder boligen som noget der kunne skabe rammerne for dit nye hjem, så bestil en uforpligtende fremvisning og få set den med egne øjne.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.