Nygårdsvej 133, 3. TH., 6700 Esbjerg

Renoveret lejlighed i Esbjerg centrum

Beliggende i centrum med få meter til grønt område og i gå/cykel afstand til alle midtbyens faciliteter udbydes denne skønne renoverede lejlighed, med en rigtig god planløsning og mulighed for etablering af eksta værelse jf. plantegning.

Ejendommen har i 2014-2015 gennemgået en større renovering - her kan nævnes nyt tag, isolering samt facaderenovering og har brugbar affaldsskakt.

Lejligheden har også gennemgået en renovering og fremstår idag lige til at flytte ind i. I stuerne, entré samt soveværelse er der flotte slidstærke laminatgulve (der er plankegulve under) samt flotte stuklofter.

Ejendommen administreres af professionel administrator.

Lejligheden indeholder:
Stor og indbydende entre. Pæn spisestue med god spiseplads og i åben forbindelse til stue. Her er sat en halvmur op imellem spisestue og stue. Flot stue med granit væg og med rigtig godt lysindfald fra vinduesparti med fransk altan. Stort soveværelse med skydelågskabe lang hele den ene væg. Pænt badeværelse med lyse klinker og bruseniche. Rummeligt køkken med pænt inventar, mulighed for vaskesølje og udgang til god altan.

Tilhørende lejligheden er kælderrum og fælles have.

Denne indflytningsklare lejlighed er bestemt et besøg værd!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.