Åmarken 4, 6710 Esbjerg V

SOMMERHUS MED CHARME OG SJÆL - 6 SOVEPLADSER.

Sommerhuset er nymalet og fremstår klar til den nye ejer.

Super charmerende sommerhus i det skønne Ådalen. Området "Ådalen" er et hyggeligt lille område med en central beliggenhed i bydelen "Sædding" Her er meget kort afstand til stranden og vandet samt tæt ved midtbyens mange faciliteter og bydelen "Hjerting" der byder på bl.a. en super flot strandpromenade, café, indkøb og isbar mv.

Udvendig får man et sommerhus med vedligeholdte og nymalede facader, tag fra 2012 og masser af udenomsplads der er indrettet med terrasse, bålplads, frugttræer og gynger samt udhus og overdækning til brænde.

Sommerhuset indeholder:
Køkken/alrum med flotte lyse elementer, masser af skabsplads, alt i hårde- hvidevarer samt masser af bordplads. Køkken/alrummet er i åben forbindelse til stuen som med det store vinduesparti mod haven giver et fantastisk lysindfald. Fra stuen er der endvidere direkte udgang til den solvendte terrasse. Nyere badeværelse med gulvvarme i flotte grå klinker, bruseniche, væghængt toilet, flot inventar og plads til vaskemaskine. 2 regulære værelser, den ene alm. dobbeltsend samt det andet værelse med køjeseng og derfor mulighed for 3 sovepladser. Det sidste værelse er et gennemgangsværelse, og kan derfor bruges som en stue i dagtimerne og redes op til soveplads når mørket falder på.

Forhør nærmere om dette sommerhus og bestil en uforpligtende fremvisning.

Udlejning:
Der foreligger udlejningsaftale med Novasol. Årlig lejeindtægt for 2016 androg kr. 68.000,-, mens der i 2017 pt. er booket til en lejeindtægt på kr. 55.000,-.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.