Tremhøjevej 14, 6731 Tjæreborg

Stor velholdt villa i roligt kvarter

Skønt beliggende i roligt villakvarter i dejlige Tjærborg udbydes denne rummelige og velvedligeholdte villa nu til salg.

Ejendommen har gennem de seneste år gennemgået en renovering af de ydre rammer med nyere tag og vinduer. Indvendigt er der bl.a. nyt badeværelse i stueplan samt køkkenet er skiftet i 2014. Ejendommen er indrettet med forældreafdeling i stueplan med soveværelse og eget bad, samt børneafdeling med flere værelser samt bad på 1.sal.

Tjæreborg er en hyggelig lille by, ca. 15 mins kørsel til/fra Esbjerg. Byen har meget at byde på, bl.a. egen skole, daginstitutioner, sportsklub, indkøbsmuligheder og gode offentlig transportforbindelser med tog eller bus.

Boligen indeholder:
Vindfang med plads til overtøjet. Hall/fordelergang med skabsplads samt trappe til 1.sal. Stort soveværelse med walk-through closet og eget badeværelse med gulvvarme, stor bruseniche og inventar fra HTH. Flot lyst HTH køkken med god spiseplads. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Stor stue i åben forbindelse til hyggelig pejsestue - fra begge stuer er der direkte udgang til sydvestvendt terrasse.
1.sal: Repos. Gæsteværelse/kontor. Badeværelse med lyst inventar. Stort børneværelse. Gennemgangsværelse til stort værelse/stue med udgang til svalegang. Fra svalegangen har man en fantastisk udsigt ind mod Esbjerg, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes.

Tilhørende indbygget garage med plads til cykler, barnevogn mv. samt skøn ugeneret have.

En meget rummelig villa - særdeles velegnet til børnefamilien der ønsker god plads.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.