Grønlandsparken 132C, 6715 Esbjerg N

Renoveret andelsbolig i sund andelsboligforening.

Renoveret andelsbolig i utrolig sund andelsboligforening.

Andelsboligforeningen er gældfri indenfor 2,5 år., hvilket betyder at den nuværende boligafgift som udgangspunkt bortfalder, og at man derfor kan se frem til udelukkende at betale fællesudgift (såfremt andelsboligforeningen i fællesskab ikke beslutter andet til generalforsamling).

Andelsboligen er beliggende i Gjesing Nord, med cykelafstand til Esbjergs indkøbsmekka, den populære VITA-skole samt institutioner. Ved andelen er der rigtig fine udenomsarealer med legeplads, stisystemer og grønne arealer.

Andelsboligen indeholder, stueplan:
Præsentabel entré med flotte grå gulvklinker samt skabsplads. Nyrenoveret gæstetoilet fra 2015 med flot nyt inventar og vaskesøjle. Skønt moderne køkken-alrum fra 2015, med alt hvad man kan ønske sig. Køkken-alrummet er i direkte forbindelse med stue, med et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne mod have og forhave.

1.sal:
Fordelingsgang. Nyrenoveret badeværelse fra 2016 med vandskurede vægge, flotte gulvklinker, nyt inventar samt dejlig stor bruseniche. 3 gode værelser.

Foran andelsboligen er der et yderst velholdt redskabsrum ved siden af et flisebelagt terrasseareal, hvor du kan holde øje med børn eller børnebørn som leger på den fælles legeplads. Fra andelsboligens stue er der direkte udgang til fuldstændig lukket sydvendt baghave.

Til andelsboligen hører egen parkeringsplads, fælles parkeringspladser.

Så bestil en uforpligtende fremvisning af denne indflytningsklare andelsbolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.