Nørregade 28, st. tv., 6700 Esbjerg

Indflytningsklar andelsbolig i Esbjerg bymidte

Super skøn og indflytningsklar 2 værelses andelslejlighed med afhøvlet plankegulv og originale stuklofter.

Andelslejligheden er beliggende centralt i Esbjerg Bymidte lige ved siden af Esbjergs gågade og midtbyens mange faciliteter.

Andelsboligforeningens ejendom er en charmerende bevaringsværdig ejendom opført i 1912 (Et såkaldt Tårnhus), og her er for nyligt isat nye vinduer overalt, og der er samtidig sket en større renovering af bl.a. facader og kviste på ejendommens tag. Så en velholdt ejendom, med tjek på vedligeholdelsesdelen.

Andelslejligheden er nymalet og indeholder:
Entré med flot plankegulv og højt til loftet. Køkken med lyse HTH elementer, nyere køle- fryseskab og opvaskemaskine samt godt med skabs- og bordplads. Stue med super charmerende originale stuklofter og plankegulve. Soveværelse med skabsarrangement, plankegulv, charmerende stukloft samt en brusekabine der er brugt mindre end 10 gange. Velindrettet toilet. Til andelslejligheden hører endvidere eget loftrum, i en fin størrelse med opbevaringsmulighed.

Andelsboligforeningens fællesfaciliteter udgør:
Aflåst kælderrum til cykler. Parkeringspladser med venteliste. Kælderrum som benyttes til værksted. Vaskerum med tørretumbler og vaskemaskine. Badeværelse med bruseniche. Loftsrum.

En super mulighed i hjertet af Esbjerg, så bestil en uforpligtende fremvisning af denne gode andelslejlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.