Egebakken 14, 6818 Årre

Flot nyere villa i MEGET børnevenlige omgivelser

Beliggende i skønne og børnevenlige omgivelser i Grimstrup. Boligen er beliggende i et dejligt nybygget område hvor man virkelig får et super flot hus til pengene, samtidig er der ca. kun 20 min. kørsel til Esbjerg.

Kort fortalt om Grimstrup:
Grimstrup er centralt placeret i forhold til Esbjerg, Varde og Bramming, hvortil flere daglige busser kører. Man kan via motorvejen komme til Esbjerg på ca. 20 min. Der er ca. 600 indbyggere i Grimstrup by, hvoraf mange af disse er børnefamilier i de nyere boligområder. Byen har skole op til 6. klasse, børnehave (hvortil der alene er ca. 3 min. til i cykelafstand), forsamlingshus og et godt og aktivt foreningsliv.

Boligen indeholder:
Rummelig entre med tilstødende stort bryggersrum. Skønt og stort køkken/alrum med brændeovn. Fra køkkenet er der udgang til skøn terrasse og have med et rigtig godt udsyn over et stort grønt fællesareal med legeplads. Køkkenen/alrummet er husets absolutte hjerterum. Dejlig lys stue. Soveværelse med adgang til eget badeværelse med bruseniche. Stort børneværelse. God børneafdeling med 2 store børneværelser og badeværelse.

Tilhørende til huset er der en god dobbelt carport med tilstødende MEGET stort isoleret hobbyrum/værksted.

Huset er opført i 2006 i flotte og tidsløse materialer. Huset er passet fint på, og fremstår derfor fuldstændig indflytningsklar.

Er din drøm at bosætte dig i landligeomgivelser samt trygge omgivelser for dine børn er dette hus bestemt et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.