Fiskenes Kvarter 139, 6710 Esbjerg V

Fritliggende andelsbolig på 120 kvm. i gældfri andelsforening

I Sønderris med attraktiv beliggenhed, gode stisystemer, foreningsliv og tæt ved Sønderris skole (Auraskolen), indkøb og idrætsfaciliteter, ligger denne super velholdte andelsbolig på 120kvm. med fuldstændig lukket have.

Foreningen er gældfri og derfor betales der kun kr. 900,- i fællesudgifter pr. måned.

Andelsboligen ligger i en lukket lomme, hvor man frit kan færdes og hvor børn har mulighed for at benytte de grønne områder der er tilknyttet foreningen - så der er rig mulighed for at nyde udelivet.

Indeholder:
Bryggers med god opbevaringsplads. Badeværelse med bruseniche samt toilet og inventar fra 2010. Super dejligt og løbende moderniseret køkken, med bl.a. flot træbordplade samt masser af skabsplads. Køkken er i åben forbindelse til stor og rummelig stue, med et godt vinduesparti som skaber et rigtig godt lysindfald. Her er endvidere flot laminatgulv og god plads til sofaarangement samt stort spisebord. (Her er ligeledes mulighed for at etablere et ekstra værelse, såfremt man skulle have bruge for dette). Stort soveværelse med direkte udgang til haven og god skabsplads. 3 gode værelser. Entré. Badeværelse ligeledes med bruseniche samt toilet og inventar fra 2010.

En meget velholdt og veludnyttet bolig, med en dejlig ugeneret have med terrasse hvor man kan nyde sommeren.

Tilhørende carport, redskabsrum samt overdækket terrasse.

En andelsbolig der er til at flytte ind i som den er, eller med muligheder for at sætte sit eget præg - alt efter hvilke krav man har.

Bestil en uforpligtende fremvisning, og få en snak om mulighederne i andelsboligen, og om den solide andelsboligforening der står bag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.