Parkvej 149, 6710 Esbjerg V

Veldisponeret villa, beliggende i det populære Fovrfeld.

Vil man bo billigt, med gå/cykelafstand til den populære Fovrfeldskole (Bohrskole), tæt på flere indkøbsmuligheder samt med strand, skov, og centrum indenfor cykelafstand, så er her muligheden.

Ejendommen har en god indretning med bl.a. 2 badeværelser samt et stort åbent køkken-alrum og stue i ét. Her er endvidere en dejlig have med flere solkroge, lukket værksted samt en vedligeholdelsesnem have.

Boligen indeholder:
Bryggers med moderne sorte gulvklinker, god skabsplads og installation for vaskemaskine samt tørretumbler. Badeværelse med toilet og brus samt moderne lyse elementer. Køkken-alrum i direkte forbindelse til stue med stort vinduesparti og udgang til terrasse. Indbydende entré med mørkt gulvtæppe og spots i loftet. Stort soveværelse med skabsvæg samt 3 gode værelser. Badeværelse med bruseniche, toilet, pæne klinker og gulvvarme.

Tilhørende super værksted, drivhus samt redskabsrum.

Ejendommen har været indrettet kørestolsvenligt, hvorfor en køber må påregne omkostninger til brugsmærker fra dette brug samt udskiftning af karme mv. som kørestolen har lavet mærker på.

Bestil en uforpligtende fremvisning

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.