Bygaden 9, Endrup, 6740 Bramming

Indflytningsklar familievilla i Endrup

Indflytningsklar familievilla i flotte omgivelser og med den hyggeligste have.

Ejendommen har fået foretaget forbedringer på næsten hele ejendommen, hvortil der bl.a. kan nævnes følgende: Tag fra 2010, vinduer fra 2008, gasfyr fra 2010 og ejendommen er endvidere hulmursisoleret og seperatkloakeret, og har derfor en flot tilstandsrapport.

Boligen indeholder:
Stort bryggers med gulvvarme, garderobe, skabsarrangement med vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Køkken-alrum med HTH køkkenelementer fra 2005 og godt med skabsplads. Super lækkert badeværelse hvor en proffesionel murer har fået frie hænder og skabt et anderledes men super skønt badeværelsesmiljø. Soveværelse med skabsvæg. 3 værelser af forskellig størrelse. Stue med brændeovn og direkte udgang til en god udestue.

Ejendommen er beliggende i Endrup med ca. 25. min kørsel til Esbjerg centrum, 5. min. til Bramming og offentligt transport til bl.a. Esbjerg.

Endrup er en idyllisk landsby med et godt sammenhold og med den smukke natur omkring Sneum Å, der løber igennem byen. Endrup er endvidere et meget børnevenligt område for småbørnsfamilier og med gode naturområder for både børn og voksne. Der er for få år siden etableret et rekreativt område med sø samt shelters, som er til fri afbenyttelse og kun ligger med få minutters gang fra ejendommen.

Ejendommens have er skabt af mange timers hårdt arbejde, dog således at det ikke kræver at den nye ejer nødvendigvis skal bruge mange timer. På grunden er der endvidere et super lækkert opvarmet og isoleret værksted, stort redskabsrum ved gavlen af ejendommen samt yderligere 3 redskabsrum i en god kvalitet og med mange anvendelsesmuligheder.

-Så ønsker man en billig husleje samt fred og ro - så er villaen her måske noget for dig!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.