Grønlandsparken 122A, 6715 Esbjerg N

Indflytningsklar i Gjesing Nord - med egen garage

I Gjesing Nord tæt på skole og institutioner og med cykelafstand til Esbjerg Storcenter og Bilka, ligger dette velholdte rækkehus med tilhørende lukket garage.

Her får man en super fin ejendom i to fulde plan. Her er bl.a. velholdte træfacader og indvendige døre samt et flot renoveret badeværelse fra 2003. Ejendommen er den sidste i en række, og man har derfor direkte udgang til fælles grønt område og mulighed for at komme fra for- til baghave uden at skulle igennem boligen.

Desuden er der rigtig gode udenomsarealer og kun få minutters gang til grønne områder og naturen og med de gode stisystemer kommer man hurtigt rundt på cykel.

Boligen indeholder, stueplan:
Lys entré med opgang til 1. sal. Varme/pulterrum med plads til tøj og sko. Pænt lyst køkken med spiseplads og udgang til terrasse. Super flot badeværelse fra 2003 med lyse klinker, gulvvarme og bruseniche samt plads til vaskesøjle. 2 gode værelser.

1. sal:
Repos. Stue med stort vinduesparti som giver et godt lysindfald. Soveværelse med skabsvæg.

Derudover tilhørende nem lukket have med flisebelagt terrasse, sandkasse med gyngestativ (kan fjernes hvis ønsket) samt et fint græsareal. Foran boligen er et rigtig fint isoleret redskabsrum, stort indhegnet flisebelagt areal, hvor man kan holde øje med børn eller børnebørn der leger på fællesarealerne.

En rigtig fin og indflytningsklar bolig, som kan skabe nogle perfekte rammer for en ny familie.

Så bestil en uforpligtende fremvisning af denne super fine bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.