Stellas Alle 9, 6715 Esbjerg N

Arkitektonisk villa i Gl. Gjesing

I Gl. Gjesing tæt ved Nørreskoven, sælges denne super lækre og spændende ejendom, med solvendt have og skøn atriumgård.

Ejendommen er gennemgribende moderniseret og står fuldstændig indflytningsklar. Der er bl.a. skiftet vinduer i hele huset, skiftet køkken, tag og opsat carport.

Ejendommen er beliggende på stille vej og med kort afstand til Esbjergs indkøbsmekka, grønne områder og cykelafstand til VITA skolen samt centrum.

Boligen indeholder:
Entre. Gæstetoilet med flot lyst iventar. Stort lækkert alrum med stort vinduesparti til haven, direkte adgang til flot HTH køkken fra 2010 med alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der udgang til atriumgården. Stuen er med brændeovn og ligger i forlængelse af alrummet, hvor man kan nyde udsigten til haven. To værelser med godt lysindfald. Rummeligt soveværelse med direkte adgang til stort badeværelse med bruseniche samt dampbad. Walk-in garderobe. I hele stueetagen er der gulvvarme. Fra stuen er der trappe til kælder, som er meget brugbar og med gode disponible rum samt vaskerum.

Haven er velanlagt og med super lækre solkroge, hvor man kan nyde sine sommeraftener. Overdækket terrasse i samme stil som resten af huset, godt redskabsrum samt værksted.

Ønsker man en spændende villa i et skønt område, er dette måske ejendommen for dig.

Skal absolut opleves.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.