Sønderparken 24, 6740 Bramming

Kvalitetsvilla i skønt nybygget boligområde.

KOM MED ET BUD PÅ DENNE SKØNNE VILLA I ET NYBYGGET BOLIGOMRÅDE.

Denne villa byder på en moderne indretning med en super god planløsning, hvor alle kvadratmetre er udnyttet til fulde. Boligen er opført med en god rød tråd og i gode materialer, her kan bl.a. nævnes en flot mursten, tegltag, gulvvarme overalt samt vedligeholdelsesfrie træ/alu vinduer.

Sønderparken er et af Brammings nyere boligområder og der er derfor tænkt på, at familier der bosætter sig i de skønne omgivelser, skal have gode vilkår. Der er bl.a. etableret et godt stisystem så det kun tager få minutter at cykle eller gå ind til Bramming midtby samt grønne "pletter" hvor der er plads til leg og boldspil.

Boligen indeholder:
Entré. Bryggers med vask, masser af skabsplads samt installation for vaskemaskine og tørretumbler. Stort lyst og åbent køkken-alrum med lækkert lysindfald samt loft til kip. Fra køkkenet er der franske døre ind til en stor og indretningsvenlig stue, her er ligeledes et super godt lysindfald og plads til flere møblementer, hvis man ønsker dette. Soveværelse med integreret walk-in closet samt eget badeværelse med bruseniche, væghængt toilet og lækkert inventar. Godt værelse lige ved af soveværelset, evt. til kontor, babyværelse eller 3 børneværelse. I husets anden afdeling er 2 gode store værelser med faste skabe samt husets anden badeværelse i samme materialer som det første badeværelse.

Udvendigt er villaen indretttet med en skøn overdækket terrasse, med direkte udgang fra stue og køkken-alrummet i hjemmet. I forlængelse af den overdækkede terrasse er et stort flisebelagt areal med endnu mere terrasseplads, så hele familien kan komme til hygge en solrig sommerdag. Endvidere er der integreret carport med tilhørende isoleret redskabsrum samt en vedligeholdelsesnem have.

Kigger man efter bolig i Bramming eller Esbjerg og omegn, foreslår vi en uforpligtende fremvisning af denne bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.