Rønnevej 3, 6710 Esbjerg V

SUPER TILBUD I FOVRFELD

SUPER TILBUD I FOVRFELD - Her er en ejendom med et etageareal på 213 m2, med hele 190 m2 bolig, til kun kr. 1.398.000,- Boligen er beliggende i et super attraktivt område og med kun 500 meter til den populære Fovrfeld skole (Bohrskole).

Ejendommen er tilbygget oprindelig bygget i 1950 i en charmerende og god byggestil, nuværende ejer har herefter i 1998 fået tilbygget ejendommen. Tilbygningen er selvfølgelig sket i en stil der matcher det oprindelige byggeri så ejendommen beholder sit æstetiske og yderst charmerende udtryk.

Ejendommen indeholder, stueplan:
Entré. Værelse med gulvtæppe. Soveværelse med faste skabe og udgang til terrasse. Kæmpe stort badeværelse med gulvvarme. Spisestue i åben forbindelse til stue. Velholdt køkken med ældre elementer. Hovedindgang med trappe til 1. sal.

1. sal: Repos. Mindre værelse. Badeværelse (ej opført byggeteknisk korrekt - mgl. vådrumssikring under vinylgulv). Værelse. Stort og yderst brugbart hobbyrum/værelse på hele 39 kvm., her er loft til kip, synlige bjælker samt en super skøn atmosfære - Her kan evt. etableres et par gode store værelser.

Kælder: Toilet. Vaskerum. disp. rum (evt. Viktualierum). 2 gode disp. rum.

Skøn charmerende grund med en velanlagt have samt masser af plads til familiens biler i indkørslen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.