Fridtjof Nansens Vej 16, 6715 Esbjerg N

Ideelt til børnefamilien og tæt på VITA-skolen

I lukket lomme i børnevenligt kvarter udbydes nu denne velholdte og tidssvarende rødstensvilla til salg.

Villaen har siden opførelsen været på den samme families hænder.

Villaen er ikke tidstypisk for opførelsesåret, og fremstår med separat forældre- og børneafdeling med alt hvad den moderne børnefamilie i dag efterspørger.

Ejendommen fremstår med de fleste vinduer skiftet i 2012 og er fulgt med tiden, så her er flotte parketgulve, godt lysindfald og nyere badeværelser.

Til ejendommen hører skøn lukket solvendt have med stor terrasse med gårdhavefornemmelse, flotte frugttræer - og stadig plads til boldspil for familiens poder.

VITA-skolen nåes via stisystem på 500 m., og det store indkøbsmekka omkring storcenteret og City Nord er også inden for kort afstand.

Boligen indeholder:
Rummeligt bryggers med plads til vaskefaciliteter. Fordelingsgang med flot parketgulv. 2 gode værelser - det ene med gulvtæppe - med faste skabe. Lyst badeværelse med bruseniche. Spisekøkken, der er renoveret i 2015 og med mulighed for at åbne op til stuen. Stor vinkelstue med flot parketgulv, separat spise- og opholdsafdeling og udgang til 20 m2 godkendt og opvarmet havestue. Hall med klinkegulv med varme. Badeværelse med bruseniche og badekar. Stort soveværelse med masser af skabsplads.
Begge badeværelser har gulvvarme og håndklædetørrer.

Tillige rummelig garage med plads til stationcar og med el-hejseport.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.