Søren Mortensens Vej 8, 6705 Esbjerg Ø

Renoveret ejendom med mange m2 til fordelagtig pris.

Ejendommen er gennem de sidste knap 10 år blevet renoveret og fremstår idag med udskiftet tag, vinduer samt døre. Der er ligeledes blevet efterisoleret. Her får du altså en ejendom som er renoveret og hvor stort set kan flytte lige ind. Huset har en charmerende stil med murede gesimser, vinduer med sprosser og arealer fordelt på 2 plan samt kælder.

Boligen indeholder:
Entré med trappe til 1.sal og kælder. Herfra kan du gå videre ind i bryggers med flotte granit klinker og plads til vaskeri. Dernæst træder man ind i pæn lyst køkken med hvide elementer og fornuftig spiseplads. 2 sammenhængende stuer med plads til både spise- og opholdsstue - her er et dejligt lysindfald. Stort badeværelse med granit klinker med varme, badekar og bruseniche. 1.salen rummer toilet, badeværelse med bruseniche kabine samt 3 gode værelser - heraf 1 gennemgangsværelse som er oplagt til kontor/babyværelse.
Desuden god tør kælder som er oplagt til hyggerum, hjemmebiograf eller til teenageværelse.

Udenomsarealer er anlagt i gårdhave og foran huset er ligeledes anlagt med sten, hvilket gør udenomsarealerne overskuelige og nemme at vedligeholde.

Book en uforpligtigende fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.