Krebsens Kvarter 23, 6710 Esbjerg V

ANDELSBOLIG I ATTRAKTIVT BOLIGOMRÅDE

Er drømmen at bo i din egen bolig med en vedligeholdelsesnem have, og ikke skulle spekulere på uventede omkostninger, så er her en super mulighed. Vi udbyder nu denne 1 plans andelsbolig med egen carport og en skøn ugenert have.

Andelsboligen ligger i en lukket lomme, hvor man frit kan færdes og hvor børn/børnebørn har mulighed for at benytte de grønne områder der er tilknyttet foreningen samt fælleshuset som man kan leje for et mindre beløb pr. gang.

Boligen er beliggende i Sønderris, hvor der bl.a. er gode stisystemer, foreningsliv, Sønderris skole (Auraskolen), indkøb og idrætsfaciliteter - så her får man et utal af muligheder får både ung som gammel.

Andelsboligen indeholder:
Entré med klinker. Bryggers med god opbevaringsplads samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse fra 2015 med elementer fra Kvik, gulvvarme, væghængt toilet samt bruseniche. Soveværelse samt ekstra værelse. Køkken med nyere hårde- hvidevarer samt spiseplads. Fra køkken er der åben forbindelse til stuen, hvor der er direkte udgang til overdækket terrasse.

Andelsboligen har endvidere en præsentabel forhave samt tilknyttet eget redskabsrum.

Ring og bestil en uforpligtende fremvisning, så kører vi gerne ud og åbner døren så du selv kan se denne spændende bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.