Ådalshaven 76, 6710 Esbjerg V

Super skøn ejendom, der er lige til at flytte ind i.

Nu udbydes denne super flotte ejendom til salg.

Ejendommen er renoveret løbende og med en rigtig god rød tråd. Der er bl.a. ens gulve, ens lofter samt ens materialer hele vejen igennem boligen. Boligen fremstår derfor indflytningsklar med bl.a. køkken fra 2007 og nye træ/alu vinduer mod haven udskiftet i 2012. Her er en helt lukket og ugeneret have, som er yderst veltrimmet og plejet.

Boligen indeholder:
Bryggers med god skabsplads og installation til vaskemaskine og tørretumbler. Fordelingsgang med et par faste skabe. 3 gode værelser med faste skabe. Soveværelse med direkte udgang til haven. Badeværelse med Svane elementer, bruseniche samt gulvvarme. Lys og dejlig entré samt vindfang. Gæstetoilet renoveret i 2005, fremstår lys og rigtig pæn. Super veludnyttet og renoveret køkken fra 2007 med god spiseplads, Svane elementer og gulvvarme. Fra køkken er der direkte adgang til husets vinkelstue, der blev renoveret i samme forbindelse som køkkenet og ligeledes fremstår rigtig flot. Der er mulighed for, såfremt en køber måtte ønske dette, at nedrive væg mellem køkken og stue, og dermed skabe et godt køkken-alrum miljø

Til boligen hører endvidere en stor og super god garage med automatisk porthejs, samt god plads til værktøj mv. En rigtig god havestue der forlænger de danske somre samt et godt ekstra redskabsskur.

Hele grunden er som nævnt super flot anlagt og boligen fremstår derfor lige så pæn i virkeligheden som på billederne.

Så vil du gerne bo godt og samtidig i et område med mange muligheder og tæt på vandet, er her en god mulighed for dig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.