Fiskenes Kvarter 35, Sønderris, 6710 Esbjerg V

INDFLYTNINGSKLAR ANDELSBOLIG I SØNDERRIS

I Sønderris med attraktiv beliggenhed med gode stisystemer og foreningsliv samt tæt ved skole, indkøb og idrætsfaciliteter, ligger denne velholdte andelsbolig i to plan med lukket gårdhave.

Andelsboligen ligger i en lukket lomme, hvor man frit kan færdes og hvor børn har mulighed for at benytte den fælles legeplads og grønne områder der er tilknyttet foreningen - så der er rig mulighed for at nyde udelivet.

Boligen indeholder:
Stueplan:
Entre med trappe til 1. sal. Super flot køkken i åben forbindelse til stuen. Rummelig stue med udgang til terrassen/haven.

1. sal:
Repos. Lyst badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Soveværelse med indbygningsskabe. Værelse med skabsvæg. Fra repos er der adgang til veludnyttet loftrum/hems, som idag bruges til aktivitets/afslapningsrum.

Taget på ejendommen er skiftet samt næsten alle vinduer. Tag mod gården i 2012, mens tag mod have er skiftet i 2002. Der er desuden medfølgende isoleret skur.

En super fin og indflytningsklar andelsbolig og skønt miljø både foran ved indgangen og mod de grønne arealer.

Bestil en uforligtende fremvisning, og få en snak om mulighederne i andelsboligen, og om den solide andelsboligforening der står bag.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.