Gl Darumvej 28, St.Darum, 6740 Bramming

Nyd friheden, nyd landsbylivet når det er bedst, med alle tænklige muligheder!

Indflytningsklar, skøn stor landejendom med charme og sjæl, samt et væld af muligheder for hobby og /eller erhverv. P.t yderligere GOD LEJEINDTÆGT!
Nu udbydes særdeles velholdt nedlagt landejendom i St. Darum, hvor du er tæt på naturen med Nationalpark Vadehavet som nabo - og stadig inden for fornuftig afstand til Esbjerg, Ribe og motorvejsnettet. Her er masser af plads ude såvel som inde, og er drømmen at have eget hobbyværksted til biler/erhverv eller andet pladskrævende er dette lige stedet!

Til ejendommen hører den mest fantastiske, fuldstændigt lukkede landhave med et væld af prydbuske og frugttræer - og med den store grønne græsplæne som man kun kan have på landet. Her er plads til store og små. Plads til hobby, haveliv, fantasi og leg!

Boligen indeholder:
Stor flot entre med klinkegulv, udgang til garage og opgang til 1. sal. KÆMPE badeværelse med spabadekar og bruseniche. Hyggeligt svanekøkken med god spiseplads. Stor lys stue med nyere effektiv brændeovn, trægulv og fin udsigt til den store have. Lys og rummelig vinduesstue, ligeledes med trægulv samt med udgang til overdækket terrasse.
1. sal:
Stor repos med skønt lysindfald samt med udsigt til haven, marker og byen - her er mulighed for at lave en hyggestue mm. Stort soveværelse med trægulv samt god plads til opbevaring. 3 gode værelser. Pænt, stort badeværelse med bruseniche og JKE inventar.

Udbygning (gammel staldlænge):
Disponibelt pænt rum med radiator. Garage med el-port - ideelt til gildesal evt. Stort værksted/lade med troldtekt-lofter, stor port og MASSER af plads. Nyt, isoleret betongulv fra 2013, forberedt til gulvvarme (dog ikke tilsluttet). Endvidere mulighed for at udnytte loftsrum over garagen til opbevaring mm.
Tillige STOR maskinhal, der pt. lejes ud til transportfirma med god lejeindtægt på kr. 42.000 årligt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.