Drosselvænget 5, 6710 Esbjerg V

INDFLYTNINGSKLART HUS I GL. HJERTING

NÆRMEST NYT INDFLYTNINGSKLART HUS I GL. HJERTING, MED FÅ HUNDREDE METER TIL STRANDPROMENADEN

Denne villa er total ombygget i 2009, det eneste der er tilbage af det "gamle" hus er et par enkelte ydervægge og fundamentet.

Ejendommen er renoveret med sans for kvalitet og med en gennemgående rød tråd i den moderne planløsning hvor der bl.a. er etableret gulvvarme overalt.

Boligen indeholder, stueplan:
Stilfuldt bryggers med masser af skabsplads. Skønt køkken-alrum med flotte sorte elementer fra KVIK, komposit-bordplade og alt i hårde hvidevarer, herunder bl.a. vinkøler. Fra alrummet er der åben forbindelse til Indretningsvenlig stor stue og endvidere direkte udgang til den solvendte store flisebelagte terrasse. Entré med skydelågsskabe. Badeværelse med bruseniche samt flotte elementer. Fordelingsrum med trappe til 1. sal. 3 gode store værelser.

1. sal: Repos. Soveværelse med walk-in closet, udgang til altan samt adgang til badeværelse. Badeværelset er med badekar, dobbelt-bruseniche, masser af skabsplads samt gulvvarme.

36 kvm. garage/hobbyrum:
Den tidligere garage er indrettet som hobbyrum med kontorplads. Her er fuldt isoleret, gulvvarme, slidstærkt epoxygulv samt loftsvindue - hobbyrummet kan nemt reetableres til garage, såfremt man ønsker dette. Endvidere et fint redskabsrum med plads til haveredskaber mv.

Ejendommen er med zink-inddækning, listetag samt pudsede facader og fremstår klar til den nye ejer. Grunden er ligeledes nem at holde, idet det meste er udlagt til græs og med en flisebelægning gående langs hele ejendommen.

Book en uforpligtende fremvisning, så vi kan vise dig herligheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.