Guldregns Alle 1D, 6715 Esbjerg N

Veludnyttet ny andelsbolig fra 2013, bygget i kvalitetsmaterialer.

Veludnyttet ny andelsbolig fra 2013, bygget i kvalitetsmaterialer.

Andelsboligen er beliggende i det attraktive Gl. Gjesing, med gåafstand til naturområdet "Nørreskoven", og med kort afstand til de mange indkøbsmuligheder, herunder Esbjerg Storcenter, Bilka og dagligvareforretninger.

Andelsboligen er opført i 2013 i vedligeholdelsesvenlige kvalitetsmaterialer, her kan bl.a. nævnes følgende; vinduer og døre i træ/alu, sort teglstenstag og facader i sandfarvet teglsten. Planløsningen er moderne, og andelsboligens kvm. udnyttes optimalt. I hele andelsboligen findes gulvvarme og HTH inventar.

Boligen indeholder:
Entré med klinker samt stort skabsarrangement med skydelåger, her er installation til vaskemaskine og tørretumbler (vaskemaskine og tørretumbler kan tilkøbes). Dejlig stort køkken med loft til kip, granitbordplade, moderne hvide køkkenelementer, luksus hårde- hvidevarer og masser af skabsplads. Køkkenet i åben forbindelse til stuen, som ligeledes er med loft til kip og desuden med direkte udgang til haven. Badeværelse med bruseniche, væghængt toilet, klinkegulv, elektronisk ovenlysvindue samt forsænket håndvask i skabsarrangement. Soveværelse med trægulv og skabsvæg med skydelåger. Værelse med trægulv og fast skab.

Rundt om andelsboligen er der belagt med fliser overalt, der er derfor en kæmpe sydvestvendt terrasse samt en yderst hyggelig lille krog i forbindelse med det tilknyttede isolerede udhus på 4 kvm. - her er man fuldstændig ugeneret.

Til andelsboligen er tilknyttet egen carport.

Denne andelsbolig er en enestående mulighed, og bestemt et besøg værd, så bestil en uforpligtende fremvisning og få en snak om dine muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.