Storegade 68A, 6700 Esbjerg

Ny andelsbolig i en andelsboligforening med solid økonomi.

Nyere andelsbolig i en andelsboligforening med solid økonomi.

Veludnyttet andelsbolig fra 2008, tilbagetrukket fra Storegade, således man "ugenert" kan nyde aftenerne på den solvendte terrasse.

Man har direkte adgang fra egen carport og redskabsrum om i egen have, som er anlagt med stor vestvendt flisebelagt terrasse.

Andelsboligen er beliggende i Rørkjær skoledistrikt og har gode muligheder for dagpleje, vuggestue og børnehave mv. Beliggenheden byder endvidere på kort afstand til Lergravssøen, indre by, den nye Netto og flere andre indkøbsmuligheder.

Boligen indeholder:
Præsentabel entré, med flotte klinker og adgang til næsten alle ejendommens rum. Gæstetoilet med skabsarrangement med vask og væghængt toilet samt installation til vaskemaskine og tørretumbler. Stort badeværelse med bruseniche, flot skabsarrangement samt væghængt toilet og klinker som i entréen. 2 værelser det ene med fast skab. Stort og dejligt køkken-alrum og stue i ét, indrettet så den ene side er køkken-alrum med Invita køkken elementer og kogeø samt spiseplads og den anden side er stue med masser af gulvplads. Soveværelset ligger helt ugenert i forlængelse af stuen.

Andelsboligen er opført i tidsløse materialer med en god og moderne indretning og med gulvvarme i hele boligen.

Bestil en uforpligtende fremvisning af denne veludnyttede andelsbolig på 110 kvm.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.