Højvangs Parkvej 24, 6700 Esbjerg

Skønt beliggende i det populære Højvangskvarter!

Ejendommen er skønt beliggende på rolig vej i det populære Højvangskvarter. Her bor du tæt på byen, grønne områder, skole, indkøb mv. Som nabo til din ene side har du stort grønt areal som frit kan benyttes.

Ejendommen er løbende renoveret og vedligeholdt - og fremstår idag utrolig flot og indflytningsklar. Listen over renoveringer er lang så man bliver bestemt ikke skuffet. Der er igennem huset en flot rød tråd og som giver en rigtig god fornemmelse når man går rundt i huset.

Boligen indeholder:
Rummelig og præsentabel entré med italienske klinker. Køkken med flotte elementer, god arbejdsplads og klinker. Fra køkkenet er der adgang til kontor/værelse/dagligstue med egeparket - alt efter behov. Rummelig spisestue med egeparket - herfra går man 4 trin ned i stor opholdsstue med samme italienske klinker, gulvvarme, synlige bjælker, pejs samt udgang til terrasse og have. Pænt soveværelse med plads til skabsarrangement. 2 gode børneværelser. Lyst badeværelse med el-gulvvarme, badekar og bruseniche.

Kælderen rummer bl.a. vaskerum med plads, flere disp. rum som kan anvendes efter egne ønsker - loftshøjden er god, så mulighederne er mange!

Tilhørende sydvestvendt terrasse og have, hvor solen kan nydes stort set hele dagen. Carport samt skur til opbevaring.

Book en fremvisning på Højvangs Parkvej 24 - du bliver bestemt ikke skuffet!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.