Skyttens Kvarter 41, 6710 Esbjerg V

Perfekt beliggende i bunden af lukket lomme i Sønderris

I bunden af lukket lomme er denne velholdte, sammenbyggede villa beliggende. Villaen er opført i tidsløse materialer og fremstår indflytningsklar.

Nuværende ejer har været med fra opførelsen og der er derfor lavet flere tilvalg såsom centralstøvsuger, klimaanlæg(air condition) samt diverse forbedringer af el-installationer for komfort ind- og udvendigt.

Fra huset er der direkte adgang til fuldstændigt ugeneret gårdhavemiljø med sol en stor del af dagen og et minimum af vedligehold - du skal sådan set kun vande krukkerne.

Boligen indeholder:
Bryggers med klinkegulv. Stort alrum med separat køkkenafdeling med elementer fra HTH og alt i hårde hvidevarer. Rummelig spiseplads med godt lysindfald fra glaskarnappen hvorfra der er udgang til gårdhaven. Stor opholdsafdeling med flot parketgulv og mulighed for etablering af 3. værelse - se plantegning. 2 værelser med parketgulv, og det ene med indbygget HTH-skydelågeskab. Entre med indbygget HTH-skydelågeskab. Badeværelse med HTH-elementer, god bruseniche og elektronisk håndklædetørrer med aut. tænd/sluk-funktion. Der er gulvvarme overalt i huset.

Til ejendommen hører carport med direkte adgang til boligen og isoleret redskabsskur med indlagt strøm.

OBS: Ejendommen står tom og kan derfor overtages med kort varsel!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.