Skolegade 16, 3. TV., 6700 Esbjerg

Stor herskabelig lejlighed i Esbjergs absolutte centrum

Lejligheden er beliggende i ejendommen "Englandshus" som emmer af sjæl og charme. Her bor du et stenkast fra gågaden, indkøb, Broen, banegården mv. Mere centralt kan man næsten ikke bo i Esbjerg centrum!

Ejendommen er oprindeligt opført tilbage i 1914 og den tids detaljer er bevaret på smukkeste vis. Man har i ejendommen dog fået skiftet vinduer, så ejendommen er energi-opdateret. Selve lejligheden blev gennemrenoveret for år tilbage, så den fremstår idag indflytningsklar og med en god rød tråd. De flotte stuklofter samt høje gulvpaneler i de 3 stuer-en suite, er bibeholdt således ejendommens sjæl og charme fortsat er i lejligheden, men fint kombineret med de udskiftede vinduer, køkken, bad samt trægulve.

Lejligheden indeholder:
Entré med plads til overtøjet. Stor stue med karnap og skønt lysindfald (stuen kan inddrages til værelse). Stor spisestue med karnap og adgang til opholdsstue gennem franske døre. Køkkenet fremstår med lyse elementer og her er alt i hårde hvidevarer. Stort soveværelse med indbyggede skabe med god plads. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Til lejligheden hører stort kælderrum til opbevaring (11 m2). Der er ligeledes fælles gård, hvor der er mulighed for at leje p-plads. Mulighed for etablering af altan mod syd - forhør nærmere.

En absolut seværdig lejlighed centralt i Esbjerg - her er både plads og højt til loftet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.