Skjoldsgade 101, 3. 12., 6700 Esbjerg

Lækker lejlighed i ejendom fra 2007

I flot nyere ejendom med elevator i midtbyen i Esbjerg, finder man denne super lækre 3-værelseslejlighed, som er lige til at flytte ind i.

Ejendommen er fra 2007, og står med alle de faciliteter som man ønsker sig i dag, samt dejlig altan, tidsløse materialer og egen parkeringsplads i gården. Ejendommen er udstyret med port mod Skjoldsgade, dørtelefon med video som der ligeledes er på hovedindgangen i gården. Tilhørende eget kælderrum på 6 m2.

Indeholder:
Entré med klinkegulv og skabsplads. Åbent køkken/alrum/stue ud i ét, som danner ramme for hele lejligheden. Her er udgang til skøn altan, køkken/stue er ombygget i 2013 bl.a. nyt Invita køkken hvor der er plads til både spise- og opholdsafdeling. Pænt badeværelse med plads til indbygget vaskemaskine, lækker bruseniche og væghængt toilet. Rummeligt soveværelse med indbyggede Invita garderobeskab fra 2013. Der er ligeledes blevet isat lydisoleret glas med UV film i 2014. Børne/gæsteværelse af god størrelse og med fast Invita garderobeskabsvæg fra 2013.
Der er trådløs reguleret gulvvarme i entré, køkken/stue, mellemgang samt badeværelset.

En utrolig indbydende og rigtig lækker lejlighed i centrum af Esbjerg.

NB: Lejligheden kan ikke erhverves som forældrekøb eller til udlejning ifølge ejerforeningens vedtægter.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.