Eng Alle 15, 6710 Esbjerg V

Med engen i baghaven og 3 store børneværelser

Med engen i baghaven og under 10 min. gang til Sædding Strand, ligger dette velholdte familiehus og venter på sin nye familie.
Huset er i 1999 tilbygget med værelsesafdeling, så her er mulighed for separat børne- og forældreafdeling, hvis dette ønskes.

Fovrfeldt er et af Esbjergs mest populære områder for børnefamilier med skole, daginstitution, indkøb og dejlig natur i umiddelbar afstand. Her er nærmest garanti for nogen at lege med i nabolaget og i alle aldre.

Haven er solrig og med gode terrassearealer. På sommerdagene, der ikke egner sig til at sidde under åben himmel, kan man krybe ind i "hulen" under den overdækkede terrasse, der om vinteren kan åbnes op ud til carporten, så en evt. bil nr. 2 også kan komme i læ for vintervejret.

Boligen indeholder:
Bryggers med plads til vaskefaciliteter og udgang til carport. Stort køkken-alrum og stue i et - husets hjerterum hvor familien samles. Pænt køkken med masser af arbejdsplads og granitbordplade. Rummelig spiseplads med godt lysindfald og udgang til haven. "Hyggekrog" med mulighed for etablering af pejs/brændeovn. Værelse - ideelt til kontor/legeværelse. Multirum med udgang til haven. Stort badeværelse med både badekar og bruseniche samt gulvvarme. 2 store værelser, hvorfra der fra det ene er udgang til haven. Stor entre med klinker med varme. Badeværelse fra 2015 med gulvvarme og pæne elementer. Værelse med skydelågeskab. Der er overalt i huset, hvor der ikke er klinker, ensartede parketgulve.

Herudover isoleret skur, stor carport og cykelskur.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.